15 December 2010

-15122010- ini bukan yang saya mahu

"saya tak pandai melukis, jadi saya tak boleh 'draw and paint' perasaan saya.
saya tak pandai menyanyi, saya tak boleh lagukan hati saya.
saya tak ada 'art and skill' maka saya tak boleh nak 'shout out' buat 'graffiti' kat mana-mana dinding...
dan sebenarnya saya tak pandai pun menulis...
saya tau 'throw out and spill' aje.."


"manusia memang xkn pernah puas dgn apa y dia ade"

eh,salah saya ke ? fine.bukan ini yg saya mahu.saya diajar utk tetap brbuat baek dgn org yg buat kte macam hmpeh.
xp,bukan jenis saya nk men balas2.bukan mcm budak sek yg aci nk men xkawan-xkawan.es0k tulis surat,putus kawan.eerrhh~
dan bukan niat saya utk buat kacau.fahamlah.tak prnah terniat pun nak buat mcm tu.

senyumlah hati (:

2 comments:

Y.A.N.A said...

hmmmm....ade ape2 yang saye tak taw..??

sol said...

mggu depan kte st0ry m0li (:

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah