13 December 2011

add drop sem 2

Photobucket


selesai dah buat add dr0p pagi-pagi tadi untuk sem 2 punye.pagi-pagi lagi line dah jem.nak susun jadual pun dah satu hal.clash dengan subjek lain.fffiiuuh...sabar jewlah nak susun jadual tuh.

lagipon,nih first time buat susun jadual sendiri.selama nih kita dapat jew jadual yang cikgu / lecturer bagi kan.kali nih amik kau.baru tau susah payah nak buat jadual sendiri.ingatkan tak nak ambik dah kelas awal-awal pagi.tapi terpaksa jugaklah ambik sebab subject banyak yang dah full and ada yang clash dengan waktu subjek lain.

s0,setakat nih kalau takde perubahan ni lah jadual aku untuk sem depan ;)




sem 2 :

akaun.titas.ec0m.marketing.keusahawanan.international business.human resource.


till here.have a nice day ;)


p/s : dah lama aku tak update.busy.hee3











2 comments:

Eza Boom Boom :) said...

susun baik-baik jadual tu :P

super d0uble F :) said...

hahhha.p0ningg dok susun jadual nih ;)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah