10 March 2012

entri penghargaan untuk blogger arif.

assalamualaikum and hye :)

petang-petang macam nih apa yang korang semua buat ? aku baru jew lepas makan and gosok baju untuk stok seminggu untuk ke kelas.ehem.senyap sunyi jew,mesti ramai tengah terbongkang kan.sah ! haha.

aku takda nak cakap banyak pon,just nak ucap terima kasih banyak banyak banyak dekat arif sebab dah tunaikan hasrat aku nak ada banner blog.ehhee.suka suka suka.nak buat sendiri memang tak reti lah = = ''






sebenarnya,aku ada menang GA yang pernah arif buat dekat entri nih.tapi atas sebab sebab teknikal,hadiahnya baru boleh dapat sekarang.mintak maaf yew arif kalau ada terbanyak songeh and menyusahkan.

papep0n,terima kasih yew arif.jomlah terjah belog dia.korang akan terpegun dengan header dia yang awesome ! arif pon ada mengambil tempahan,so kalau berminat bolehlah tempah kat dia :)



menarik :

There Will Never Be Another You

2 comments:

ArifChangmin said...

hehe, saya yang silap. tak leh hadiahkan hadiah yg betul. nanti kalau awak nak vector saya boleh bagi :D

super d0uble F :) said...

eh2,nak bagi vector plak.rezeki jgn ditolak.thanx arif :)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah