11 May 2012

entry khas - menang GA dari blogger anie =)

assalamualaikum and hye :)

erk.jam dah pukul 3.30 pagi and aku masih celik.aku ambik sikit masa nak update entry penghargaan dekat sorang blogger nih,anie nama die.baru-baru nih aku join GA die dekat entry nih and tak sangka pulak boleh menang hadiah saguhati..he3

dan anie dah dah pertanggungjawabkan setiap pemenang untuk buat entry khas and aku baru nak buat sekarang sebab serius aku memang sibuk sikit lagi-lagi nak dekat final dah nih.so aku nak mintak maaf banyak-banyak kat anie yew :)

s0,nak tengok apa hadiah yang aku dapat? jeng..jeng..jeng..






cantik kan ! pin tudung/brooch yang sangat comel ! 

oh yea.anie pon ada bukak online shop.korang singgahlah tengok.ada pelbagai jenis tudung ikut trend terkini and macam-macam lagi.yang penting selalu ada promotion untuk yang beli borong.jom singgah ramai-ramai ok =)

page online shop anie :

blog - ASHAFANIE LIFE



p/s : dengar-dengar macam nak ada GA kedua.nak join lagi ! he3

terima kasih anie.lain kali boleh join GA and menang lagi ;)



2 comments:

ashafanie said...

TQ yer.. siapkan entry ni..
Ada je GA ke2 dalam masa terdekat.. :-)

super d0uble F :) said...

hee.alright ;)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah