28 June 2012

dua sembilan enam



semalam hari terakhir menjadi student first year degree.harini aku dah sampai rumah.leklek kejap.lusa dah nak fly balik.barang satu habuk pon tak kemas lagi.elok duduk dalam plastik.takpelah,esok baru aku start mengemas.

semalaman tak tidur semalam.kemas barang masuk kotak.pastu kena angkat masuk stor.pergh,memang berat kot.masuk-masuk stor barang dah penuh tapi tak bersusun,menyusahkan orang lain nak masukkan barang tak muat.so aku dengan 2 orang lagi membe pon susunlah dengan harapan supaya dapat sumbat barang kitorang yang ada 11 kotak campur dengan 6 beg.hahhhaa.banyak tak banyak kan.bertungkus lumus siapkan and settle pukul 5 lebih and terus sembahyang subuh.

masing-masing lapar,jamuan megi jap sambil ber-running man! hahhaa.semata-mata nak celikkan mata yang dah ngantok sebab takot tak terbangun plak.bas nak balik pagi.kang ada yang tak balik pulak..dalam pukul 2 lebih,sampai lah perak.kih3 :)

sebelum balik,kita bershopping dulu ! sorang-sorang pon boleeehh maaa.hee.gitulah ceritanya..

dan.dan.dan.aku dah lama tak berbelog.dan sebelum nih aku pernah cakap,aku akan balas kunjungan balik siapa yang pernah singgah blog picisan aku nih.jadi biar aku settle dulu hal-hal sepatotnya,then masa untuk berbelogwalking sampai lebam.nantikan kunjungan aku yew.chewaaah! *macam ada orang kenal aku je.

stay tuned,chow !


2 comments:

cikji said...

tetiba tingat zaman habis study dulu.
ibarat selori barang2 yg harus diangkut

super d0uble F :) said...

hahhhaa.belum habis study pon dah selori,dah habis apatah lagi berlori-lori laa ;)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah