11 July 2012

GIVEAWAY from IRINBLOGSPOT




nak join klik sini :)


lama dah tak bermanja-manja dengan blog nih.eeeuuww.cuti-cuti macam nih la nak mengemas menyapu mengemop blog yang dah berhabuk nih kan.

tadi ada sorang kawan sekolah dulu, fatin sya invite untuk join GA dia yang pertama.taraaa ! haruslah join kann.sebab hadiah dia superb okkaayy.chocolate yang enak / pakaian / aksesori ! seee,penuh dengan surprise..ikut kesesuaian peserta katanya.

syarat-syarat dia pon simple.tak payah nak tag-tag orang ( paling leceh kalau kena tag-tag nih ).and lagi satu kena like 3 page ( bukan berpuluh-puluh macam sesetengah GA tuh ) and of coz la page tuh dah lama dah aku like-like.hik3

so,korang.jom support ramai-ramai ok.jom meriahkan lagi GA dari fatin sya yang pertama nih :)

lagi sekali,nak join klik sini ok :)


3 comments:

~uǝǝʇɐɟ said...

Thanks join! :) hehehe

super d0uble F :) said...

he3.okkaayy.hope menang :)

Sue PeLik said...

SALAM PERKENALAN
jenguk dan follow awk.
dr contest yang sama
goodluck :)

jemput ke blog

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/giveaway-from-irinblogspot.html

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah