05 November 2013

PERHATIAN : senarai pemenang GA terkini!

assalamualaikum.

disebabkan ada pemenang yang tak hantar detail sampai 12 tengah malam semalam, so aku terpaksa cabut undi baru lah untuk pemenang baru.yehuuuuu. barulah adil kan. so yang sebelum ni tak naik nama tuh, manalah tau mungkin kali nih ada rezeki korang kan. hik3 :)



pen (from korea) 

---> 30

topup rm5x2 

---> 6

---> 3


okay. untuk pemenang yang baru nih, korang kena send detail sebelum pukul 12 tengah malam arini 6/11/2013 okay. aku terpaksa bagi masa sehari je sebab aku nak balik u dah nih,kang takot tak sempat pos pulak.

ok guys. see you soon :) 











4 comments:

Eyma su said...

alahai no 26 tak tersenarai plak..hurmm..tahniah yg menng

Mazni Munawar said...

yay menang topup. thankss! kat mana nak tuntut?

Syuhada Salleh said...

ok, dah send emel ye..mekasih!

super d0uble F :) said...

eyma su : cuba lagi tau nanti :)

mazni munawar : da dapat da hadiah kan :)

syuhada salleh : saya da reply emel :)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah