16 February 2014

KAD BIRTHDAY GIVEAWAY 2014 | Haslizalizz.com

assalamualaikum and hi (:

baru touch down Malaysia semalam. penat hoii flight Jeddah-KLIA 8 jam. lepas tu terus ambik bas balik ipoh pulak. ohh. ALONE yah. nak mengangkut luggage yang super berat tu dah satu hal!  *tolonglah cakap yang aku nih seorang yang berdikari*

rehat sehari je dekat rumah and esok kena balik uni dah. ni pon dah memonteng kelas 2 hari. *memonteng pon boleh lah. maaf kesalahan tatabahasa para guru BM* 
sementara tengah mengemas barang nak balik uni esok nih, aku nak join birthday giveaway Februari blog haslizalizz. 

eh.birthday aku bulan feb jugak so haruslah aku meng-joinkan diri dalam GA nih! ihik

kalau korang nak tengok contoh e-card birthday yang super awesome kebabom yang kak haslizalizz buat, boleh tengok dekat SINI.

haa. kalau dah tengok contoh e-card birthday tuh alang-alang join sekali yek! 
JOM JOIN DEKAT SINI


**ps : 
== nama: fatin solihah roselan
== umur: nak masuk 22
== tarikh lahir: 28 feb 1992 


2 comments:

lizz said...

Salan dik tq join giveaway blog akak yer...

olympia gold said...

Such a admirable post. Acknowledgment for the share. It was actual absorbing and informative.
wholesale Jewelry

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah