06 August 2012

bedak arab (kokuryu super summer cake)

assalamualaikum.

yeah.harini nak cerita pasal bedak arab (kokuryu super summer cake).ada yang tak kenal lagi? takpe-takpe.meh nak tunjuk rupa dia.


ok.ini lah rupa bentuk dia.

so,apa kelebihan bedak nih?

* 3 in 1 (moisturizer, foundation, powder)* Tahan selama 8 jam* Boleh diguna ketika solat* Halal* Kulit akan bertambah cantik apabila berpeluh (kalau berpeluh hanya 'dap'kan tisu pada muka, tisu tidak     akan melekat di muka)* Berbau wangi* Selepas dipakai akan mengikut warna darah (jadi ada satu warna sahaja & sesuai untuk semua warna  kulit)* Mengecutkan jerawat bagi yang berjerawat* Muka semakin lembut & gebu* Menjimatkan masa & wang


dan cara nak pakai pulak sangat senang :

* Basahkan span* Sapukan span pada bedak* Ratakan ke seluruh muka

bedak arab ini baru diperkenalkan di Malaysia.ia adalah produk dari Jepun, hasil kajian di Filipina.

ramai yang dah cuba bedak nih dan aku sendiri dah cuba.hasilnya memang tip top ! sesuai untuk siapa-siapa je.tak kisah makcik-makcik,remaja,students,suri rumah dan etc...


promotion !

sementara aku ada dekat arab lagi nih,aku nak offer korang harga yang lagi murah dari pasaran.order aku bukak seminggu je ok.start 7/8/12 - 13/8/12.

kenapa aku bukak sekejap je? sebab aku nak balik malaysia dah nih..nak raya la pulak kannnn.hahha

so,sesiapa yang berminat boleh tinggalkan emel dekat komen.aku akan reply ok :)

cepat-cepat dapatkan hari ini !









16 comments:

~uǝǝʇɐɟ said...

waaahh promote2! :D mahal tak dear?

ada. said...

Nak nak nak. Hadiahkan aku. Gantikan hadiah besday boleh hehe

super d0uble F :) said...

fatin sya : xmahal sgt sebab beli terus dekat arab kan.

ada : hahhaa.insyAllah :)

Ain SSB said...

Saya berminat! Tapi kalau poskan ke England mahal tak? huhu.

eiyman inside said...

anadedaisy@gmail.com

super d0uble F :) said...

ain ssb : ala ain.jauh sangatt.insyAllah nanti kalau boleh,kita inform eh :)

super d0uble F :) said...

eiyman inside : dah pm awak ye :)

minnsyah said...

boleh tau harga? minnsyah@gmail.com :)

minnsyah said...

harganya berapa?
minnsyah@gmail.com :)

super d0uble F :) said...

minnsyah : saya dah pm :)

rara aziz said...

fatinn..!! nakk! but aku da ada kt egypt skarg...how much? pm aku asap ye :D

ada. said...

yeayyyy! sol belanja :P

Anonymous said...

pm me the details..tq
eizuhanita@yahoo.com.my

Anonymous said...

pm me details
eizuhanita@yahoo.com.my

super d0uble F :) said...

dah pm yea :)

Anonymous said...

Saya nk jugak.. Pm lyn Norazy@petronas.com.my

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah