09 August 2012

cerita di arab #1





assalamualaikum =)

situasi : balik dari solat di Masjidilharam Mekah.bulan ramadhan.ketika menunggu bas.

sepanjang bulan ramadhan perkhidmatan bas ke tempat parking kereta beroperasi 24 jam.maknanya bas tuh sepanjang laluan dia memang berderet macam kereta api.sentiasa ada tak putus-putus.

tapi dah namanya kerenah pak-pak ibuk-ibuk arab dan yang sewaktu dengannya,bas tuh dah tersumbat macam ikan sardin pon die nak jugak masuk.padahal,dekat belakang elok je ade bas tengah tunggu turn nak ambik penumpang.

korang boleh nampak tak situasi die?

malas nak cakap banyak.lain kali kepala jangan letak dekat lutut eh - -''



tengok sini  : berita baik khas untuk para wanita :)

2 comments:

rara aziz said...

fatin..seronoknya rumah ko pun dkt dgn masjidil haram..yaAllah..doakan aku ye..doakan aku berjaya jadi doc and pakar dermatalogist ye..:) well, arabs is arabs. bila2 dtg aah mesir, nk gossip2 ngan ko. haha :)

super d0uble F :) said...

hahhaa.gossip2 arabs..
insyAllah doc rara ;)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah