29 January 2013

# jalan-jalan cari kenalan


assalamualaikum.





baru lepas make over blog sikit. tahun baru blog pon nak la wajah baru jugak. hikhik. buat simple-simple je. dah tak rajin nak cari tutorial macam dulu-dulu. haih. kalau ade cacat cela and tak sedap mata memandang tu,harap dimaafkan lah yea ;)

next, aku nak menambahkan kenalan lagi di alam blog nih. so,siapa-siapa yang singgah blog aku nih boleh la tinggalkan link blog korang dekat ruangan comment supaya aku dapat jalan-jalan dekat blog korang. hee ;)

oh yea,link yang ditinggalkan kat chat box aku tak terima ok. bukan tak nak terima,tapi dekat situ selalu sangat dapat spam link -_-''. kadang-kadang naik geram jugak i olsss tau..

till here, senang je step aku. tak payah nak buat entry bagai,just tinggalkan link korang je dekat entry ni okeh !

see you ;)


11 comments:

Nurul Ain said...

done follow..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

ziqa nuar said...
This comment has been removed by the author.
aizadalias said...

bw =D

http://aizadalias.blogspot.com/

Noraqilah Johari said...

singgah follow awk :)
jemput singgah sini :)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/

mohon like sini juge ye awk :)

http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

noor shahirah said...

http://cutepink486.blogspot.com/

here i am..done olow u..:))
hope folow me 2..:)))

Asma Dinie said...

dtg melawat :) http://www.wanasmadinie.my/2013/01/ustaz-azhar-idrus-ada-adik-kembar.html

ziqa nuar said...

hei. akhirnye. done follow :))
ziqanuar.blogspot.com

Qarr Jalil said...

memandangkan cik admin suh bagi link.. makanya..saya pun bgi la link..

http://www.qjartsnetwork.com/

btw..baru redesign blog gak ..hehe :D

Zidane Sumbakk said...

chantiikk bloq nie,leh tahann.:D

super d0uble F :) said...

--yeyy ! dah selesai bw kat blog2 korang ;)--

Adibah Jumali said...

aku gak tak ubah suai blog aku. hahah

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah