17 May 2013

IT’S BBCC from Farmasi Colour Cosmetic

assalamualaikum.

sekarang ni dah ramai blogger yang review pasal produk BBCC nih. produk ni adalah keluaran FCC (Farmasi Colour Cosmetic).

taraaa! inilah BBCC :)

so,apa ciri-ciri dan kelebihan yang ada dekat produk nih? let's check it out babeyhhh !

* Wajah tetap kelihatan semulajadi setelah diaplikasi seperti tidak mengenakan sebarang solekan.
* Memberi litupan sama seperti bedak asas, namun, teksturnya yang lebih ringan dan tipis tidak menyumbatkan pori-pori sekaligus wajah kelihatan tidak berminyak. 
* Mengandungi Multi-Vitamins yang membantu memperbaiki kulit dari masa ke semasa:

Persamaan BB & CC CREAM:

Macadamia Oil - Memberi kelembapan kepada kulit sepanjang hari.
Vitamin B3 - Mengandungi agen yang dapat mengembalikan 
keserian semulajadi wajah anda.
Oat Extract - Menyuburkan dan menggalakkan pertumbuhan 
sel kulit baru bagi mengekalkan keremajaan kulit.
Silk Protein - Mengandungi agen yang bertindak untuk 
melembutkan, menghaluskan dan menghasilkan 
tona warna kulit yang sekata.
Collagen & Argan Oil - Memperbaiki tesktur permukaan kulit dan 
membantu mengurangkan garis-garis halus 
dan tanda penuaan.

Kebolehan tambahan CC CREAM:

SPF 25 - Perlindungan lebih daripada sinaran cahaya UVA & UVB
Vitamin C - Anti-oksida yang membantu memperbaiki penampilan sun damaged skin, mengurangkan keradangan, menggalakkan penghasilan kolagen, mengurangkan hyper pigmentation dan meningkatkan keberkesanan sunscreen.

Tona : Light to Medium, Medium to Dark
Harga : CC CREAM - RM 45.90 (WM), RM 47.90 (EM) 
BB CREAM - RM 39.90 (WM), RM 41.90 (EM)
Aplikasi : CC Cream - SIANG, BB Cream - MALAM


nampak tak,harga pon berpatutan sangat. jadi mengapa anda perlu memilih?? Miliki KEDUA-DUANYA!!

sekarang nih anda jugak berpeluang untuk dapat BBCC ni secara percuma tau. dan banyak lagi produk yang dikeluarkan FCC.jom singgaH Fb FCC for more info :)
















2 comments:

norzatul nabihah said...

yeap. ramai blogger pakai, tapi nak try takot. hehe

super d0uble F :) said...

tak cuba tak tau,hee ;)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah