13 July 2013

part time job online : cara mudah mendapatkan wang

assalamualaikum.

Alhamdulillah dah masuk hari ke 5 kita berpuasa arini. so,di pagi hari ahad yang sejuk nih dengan gigihnya aku menaip sambil berselubung dalam selimut semata-mata nak share dengan korang cara senang kacang goreng untuk mendapatkan wang.

yang paling penting ia adalah PERCUMA dan tidak perlukan modal barang sesen pon.hanya memerlukan jari korang je bekerja ketungg ketangg taraaaa! duit pon masukk $$$. eh kemonn kemonn la korang,job ni memang senang sangat.in fact,aku ni memang tak suka buat kerja yang susah-susah.buat serabut je nanti.so aku nak tunjuk kat korang job senang-senang je.boleh buat sambil goyang kaki la waa cakap lu! hik3

contoh job?
*like page [fb]
*like gambar [fb]
*share gambar [fb]
*comment gambar [fb]

ok.itu antara contoh kerja yang korang boleh buat dan yang pastinya aku dah buat.ada jugak job yang diberi untuk instagram.lepas korang dah siapkan job,kena hantar proof yang korang dah selesaikan job tu.after employer puas hati then dia akan confirmkan payment korang tuh.btw,payment dalam dollah DOLLAR tau you olsss!


ok.ni antara contoh kerja yang aku dah buat dan payment yang aku dapat.ada yang pending lagi payment tu.

kerja senang tanpa modal,korang jangan la expect buat job nih seminggu da boleh beli Iphone.no no no.maka lebih afdal kalau kita mengamalkan "sikit-sikit lama-lama jadi bukit" ye kawan-kawan,

dok pumm pang pumm pang dari tadi kau nih fatin oii,job apanya yang kau dok bebel dari tadi nih??

haiyaa,lek luuu.sabar tu kan separuh dari iman.aku nak kasi tau la nih.

ini haa dia.AssignJobs namanya.nampak tu setakat ni aku baru sapat $ 6.08.jadilah tu,aku baru je join nih dah dapat banyak tuh.tak boleh cash out lagi sebab kena cukupkan $ 30 dollar.

amacam,berminat tak? untuk yang tengah bercuti sem macam aku nih and tak buat pape-pape kat rumah tu meh lew join.tak rugi pon.sementara korang nak tunggu waktu berbuka tuh,buat job dah dapat duit kan.ihik.

jom join ramai-ramai.tak rugi pon.free je daftar.boleh mendaftar dekat SINI ok.jom bikin wang sama-sama yaaaa :D

selamat berpuasa dan selamat menjadi kaya :)









10 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

tengkiu dear. boleh cuba nih

super d0uble F :) said...

yeah yeah.jemput join.tak rugi tau :)

zulhilmi tempoyak said...

mmg mudah mcm tu ja ka..?

haniekunie said...

Betul berkesan ke?

super d0uble F :) said...

zulhilmi tempoyak : yup.mmg mudah macam nih.cuba la dulu :)

super d0uble F :) said...

haniekunie : insyAllah berkesan.saya pon tgh kumpul jugak nih.tak salah kalau cuba kan :)

~uǝǝʇɐɟ said...

macam best je ! :D

super d0uble F :) said...

best best! hik3 ;)

- Ma StOrY - said...

hehehe sama la kita.. tengah cuba gak utk upkan duit assignjob lepas duit nuffnang dan churp22 lambat naik...

sambil2 tue buat juga 8share.. : )

super d0uble F :) said...

kan kan..duit churp2 dgn nuffnang lmbat naik :'(

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah