31 August 2013

i am back! but i am sad :'(

assalamualaikum.

fiuhhhhhh.dah nak dekat sebulan kot tak sentuh blog even blogwalking pon langsung tak sempat since family balik malaysia a few days before raya. pergi pick up diorang dekat airport and that was an exciting moment! ye lah. kami berjumpa hanya setahun sekali and itu pon waktu hari raya. can you imagine that? ha3. kalaulah korang faham rasa tuh.

so lepas diorang balik je terus cari barang raya and uruskan macam-macam urusan.seminggu macam tuh balik kampung. and the next week nya pulak pergi holiday dengan family seminggu jugak. and tup tup dah sampai end of the month and family pon kena balik saudi balik.

and today, 31 august semua orang dah balik ke tempat masing-masing. saat aku menaip nih rasanya family aku dah jejak tanah arab kot. and adik aku pulak pergi kulim sebab esok dia dah jadi student university for the first semester. and for me ada dalam seminggu lagi cuti sebelum start sem balik.

terkandas dekat rumah sorang-sorang adalah stress tau sebab when you see anything at home it will reminds you dekat family. ohh well. baru beberapa jam aku dah rindu setengah mati. macam mana nak tunggu sampai tahun depan kan.

btw, aku rindu bergelak ketawa. aku rindu bergaduh dengan adik-adik. aku rindu perasaan malas nak bangun pagi sebab ibu kejut suruh bangun. and now aku bangun pagi tengok semua orang dah takde. so sad.

sentiasalah mendoakan kesejahteraan ibu bapa anda setiap kali selepas solat. kalau rindu boleh kol diorang. aku pulak selalu kacau adik-adik aku kat facebook.ahhhaa. btw, tiada apa pon yang mampu menggantikan kasih sayang yang keluarga berikan dekat kita so hargailah mereka selama mereka masih ada dan kenanglah jasa mereka membesarkan kita.

Happy Independence Day Malaysia :)


2 comments:

Rosmiza Ali said...

Family Fatin memang semua tinggal di saudi ke? Huhu, sedihnya berjauhan dgn family.. Kenapa Fatin x ikut sekali diorang stay san? =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

super d0uble F :) said...

because i am studying here in Malaysia :)

he3..

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah