11 September 2013

hello semester 5 :)

assalamualaikum and halluuuu (:

just a short update today. i am actually dah habis kelas around 12 pm tadi and lepas tu terus lunch. tapiii sampai-sampai je bilik tengok ade orang tengah mengecat pintu lah pulakk..arghhh.terus terkubur hasrat nak tidur kejap before zohor.ehem

nak pegi melepak kat bilik membe tak boleh pulak sebab diorang semua tak balik kelas lagi.so end up,terkandas lah aku sorang-sorang kat lab computer kolej nih haa mengupdate blog.hahha

btw,say hello to SEMESTER 5!

insyAllah,this will be my final year.please pray for me yahh. minggu ni sangat memenatkan! kehulu-kehilir uruskan add drop course. but then, one of my friends said that " kalau nak berjaya,mesti ada dugaan. dan ini adalah ujian dari Tuhan untuk berjaya ".

so yeah, will work more harder for this semester insyAllah.


**aku bercadang nak buat GA.hadiah disponsor oleh aku sendiri.and ada hadiah dari korea jugak.ada ke eh yang nak join? heee





2 comments:

Rosmiza Ali said...

Semoga berjaya tamatkan pelajaran! Selamat maju jaya dear! ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL

super d0uble F :) said...

thanks dear :)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah