01 January 2012

selamat berlalu 1 jan 2012 ;)

Photobucket




dah takde lagi shoutmix secara free start dari 1jan.s0,nampaknya nak kena tukar lain nih.hurm,aku takde masa lagi nak tukar.tunggulah aku habis final exam nanti.keh3

s0,1 jan dah pon berlalu.macam tuh la jugak aku.baru lepas jawab 1 paper,dan 6 paper lagi menunggu = = ''...tak sabar nak balik weyh ! hu3

btw,start your day with s0mething sweet and end it with s0mething more sweeter okeh !

sem0ga tahun baru 2012 ini membawa lebih kegembiraan kepada awak semua.

see y0u ! bye ;)



4 comments:

asyraf ahmad said...

semoga sentiasa ceria2 tahun ni walau ape pun berlaku...hehehe

HNY2012
acap
Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

super d0uble F :) said...

hee.thanx :)

Syuti Moimoi said...

hehe tu la. pelik2 je takde dah bende tu. haih!

super d0uble F :) said...

kannnn = ='

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah