25 February 2013

Muezza_stylishshawl -- ♥ Bergayalah mengikut syariat ♥

assalamualaikum :')

nak jemput awak-awak semua singgah page Muezza_stylishshawl nih. banyak pilihan shawl halfmoon yang cantik-cantik tau korang. dan yang paling penting sekali, shawl nih semestinya lebih labuh berbanding shawl lain yang terdapat di pasaran. ini bukan cakap kosong tau korang, saya sendiri dah tengok cousin saya (owner) menggayakan shawl nih ;)

selain tu, material yang digunakan adalah LYCRA HIGH QUALITYInsyaAllah tak terbentuk sebab bila pakai, awak ibarat lapiskan dua kain pada bahagian depan, tak macam tudung instant yang terbentuk susuk tubuh di bahagian hadapan.Boleh tutup sisi juga 

tak nak cakap banyak lah, nak tunjuk kat awak-awak antara koleksi-koleksi yang ada di Muezza_stylishshawl nih (^-^) 


PROMO Stylish.Muezza




nampak stylish bila pakai Stylish.Muezza-Halfmoon nih kan :) 
Kelebihan yang paling utama : FREE SIZE tapi tetap dapat labuh di hadapan. BOLEH PELBAGAI GAYA! Kain yang digunakan adalah : LYCRA HIGH QUALITY!

SPECIAL.EDITION cinta.muezza




Edisi KHAS ♥ cinta.muezza bersama AWNING! :)
ton COLOUR + boleh jimat tudung. pelbagai jenis baju boleh dipadankan dengan 1 cinta.muezza~halfmoon..

Cinta.Muezza-Halfmoon



Kelebihan yang paling utama : Sesuai untuk saiz M,L,XL..
Wow! 3 saiz dalam 1 shawl & Tudung ni akan automatik nampak berombakkkk. Cantik! :)
Yang penting, LABUH TUTUP DADA. Ikut syariat..


bukan setakat tu je,kalau korang nak tengok contoh owner menggayakan shawl nih pon boleh :)


Tudung Labuh Muezza Tutorial




macam mana? banyak kan pilihan yang cantik-cantik ! kalau awak semua nak tau, banyak stok yang dah habis tau. and ada jugak stok yang belum dimasukkan dalam page pon dah ada orang booking.kalau awak semua nak, kena cepat-cepat singgah and booking cepat-cepat lah tau. ada banyak lagi pilihan shawl yang korang boleh pilih dekat page Muezza_stylishshawl :)




Berfesyenlah Mengikut Acuan Allah, Sang Bidadari Tercinta  


Muezza_stylishShawl menyediakan :

^shawl yang mengikut trend terkini, 

^mudah & selesa dipakai, 

^sesuai dipakai 'anytime', 

^memberi lebih keyakinan kepada si pemakai & yang paling penting ialah shawl keluaran kami pastinya

LABUH MENUTUP DADA... 







♥ Bergayalah mengikut syariat ♥






lain-lain menarik : Show some love for your V!






6 comments:

nini said...

gambar yang kat atas tu cam yuyu ehehe

super d0uble F :) said...

nini : hik3.comel kan? jemput la singgah page tuh tau :)

~fsyakirah~ said...

Nk satu...nk satu...1+1=2
^_^

super d0uble F :) said...

~fsyakirah~ : beli la weyh.suruh ibu beli :)

Farahin Izzati said...

cantik, sedap mata boyprend memandang, hehehe **gurau

jemput ke blog sy :-
http://ehfarahin.blogspot.com

super d0uble F :) said...

Farahin Izzati: hee.jemput la singgah page tu tau.ada byk lagi pilihan yang cantik2 ;)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah