28 June 2011

entri k0song

assalamualaikum.

suhu 41c tengahari tadi buat kepale h0tak aku macam dah kena masak.pastuh jalan pegi masjid pakai baju kaler putih hitam yang langsung tak serap haba tuh,buat aku rasa macam kena masak atas kuali tahap hangussss...tambah lagi hati p0ng macam tengah panas jugak.huh.

tapi tuh baru panas dunia kan.
tiba tiba rasa nak makan satay ayam.of c0z la ayam sebab aku tak makan satay daging.hahha.*aku memang suka tiba tiba.


hari cuti ialah hari di mana tak perlu 
hiraukan orang sekeliling yep.
sejuklah hati cepat.
=)


aku tengah dengar lagu yang same
lapanratuslapanpuluhlapan kali
sebab ada at0k post lagu tuh kat fb.

2 comments:

~ nABBYla~ said...

ko nk satay ayam??! bukan ko xleh mkn ayam ke?? nnt gatal2...
nmpknyer ko da boleh lupakan kerepek bawang sedikit demi sedikit...
ada peningkatan tu...kih3~

sol said...

hahha.

kerepek tuh mne b0leh lupe weyh !

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah