24 June 2011

semua orang ada kawan.aku p0n ada jugaklah.

assalamualaikum.

yeah.ini cerita lama.cerita beberapa bulan kebelakang.

bila mana waktu itu mmg aku tak nak masuk matrik.tapi siapalah kita manusia yg telah ditetapkan jalan hidupnya untuk men0lak takdir.akhirnya matrik jugaklah hala tuju aku.

dalam tak nak tak nak tuh,aku tetap bersyukur kerana diberi peluang merasa kehidupan matrik.yg pasti,ser0nok itu ada :)

walaupun jauh tercampak sampai ke j0hor.bersyukur kerana masih ada teman satu sek0lah yg sama,izzah.dan lagi beruntung dapat r0omate yg jugak satu kelas dulu waktu di sek,atikah.

bermula kelas yg telah dir0mbak sebayak 3 kali k0t.dan kelas yg ke 3 aku bt0l2 selesa.A3T20.yeah.kami kelas akaun yg akhir sekali ;)

malas nak cerita panjang,dekat sinilah aku bertemu mereka yang otak nye kadang2 tersangatlah senget.dengan merekalah sama2 menghabiskan sisa2 masa di kmj.dengan merekalah sama2 bercerita.dengan merekalah berk0ngsi rasa tensi0n bila mana penat belajar.dengan merekalah pergi jalan2 di waktu petang.dengan di0ranglah pergi outing.dengan merekalah aku gembira :)




hari terakhir kat kmj lah hari terakhir aku jumpa dengan di0rang2 nih.since aku p0n dah fly jauh,k0rang tunggu aku balik malaysia ok ;)
nanti kite pegi jenjalan.heee.


haah.nih p0n nak nyeb0k jugak.sebab die nih p0n aku kenal dekat kmj jugak ;)

s0,sape kate masuk matrik tak best kan.
apa-apa yang indah itu kenangan.
yang bukan indah itu p0n kenangan.
kenangan itu yang akan kita ingat sampai bila-bila.

thanx semua.s0m0ga jumpa lagi :)


j0hor matriculati0n college.
senyumlah hati :)


7 comments:

mR.faiz said...

:)

sol said...

ape senyum2 ?

:P

~ nABBYla~ said...

waahhhhh~

sol said...

hahha :)

Y.A.N.A said...

1000x like...
semue tu kenangan..suke ke tak suke ke...semue tu tetap kenangan..yang akan ingat sampai bile2..=)

umi kokmie said...

yg part jenjalan lepas kau balik sini tu aku ingat tau..wahahahaah~~~

sol said...

yuni : hee.bt0l kan ;)

ummi : of k0z la.sebab k0 dgn abby jadi driver aku ! hahha.

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah