12 July 2011

senarai orang yang paling dikehendaki tahun 2011

assalamualaikum.

ok.semalam aku j0in segmen dari KB.s0,hari ini tugas aku adalah mempr0mote bel0g ahli ahli gr0up aku yang ch0mel kiut miut hensem dan awes0me nih.k0rang j0m la terjah same same ok.tak rugi pun.b0le jalan jalan cuci mata sambil teng0k pemandangan indah kan.*erk.kalau nak singgah klik jew dekat banner di0rang ok :)


 

ok.nih bel0g cik zulqarnain musa.die nih belajar same dengan aku waktu dekat KMJ dulu.tapi serius aku tak pernah nampak dia nih.ke aku yang tak perasan.hahha.tapi takpe,kita berjumpa di alam maya dalam dunia bl0g.c00l kan.heee..j0m ramai ramai singgah balik kampung.eh,silap.singgah bel0g nih ok ;)
masuk masuk bel0g cik scarlett o'hara tertempek bijik mata dekat header dia yang ala ala l0ve st0ry gitu.cantik sangat ! bel0g dia p0n cantik kemas jew dengan kaler purple.memang b0leh berangan sejenak dekat sini.sejuk mata memandang.j0m cepat :)

  
ok.nih pulak bel0g cik najihah.c0mel kiut jew orangnye.bel0g dia p0n kiut miut tau!kalau k0rang nak teng0k shawl shawl yang kiut miut j0m lah singgah sini sebab dia p0n ade jual shawl shawl tuh.tips dengan tut0rial p0n ade tau.s0,memang tak rugi kalau korang singgah sini ok ;)


peace!masuk masuk jew bel0g  azreen shafila abdullah nih terus terangkat jari nak buat peace jugak.al0lol0.suka header dia.c0mel sangat ! bel0g dia nih baru jew lagi ditubuhkan tapi f0llowers dia ramai tau dari aku.**uhh.nampak sangat bel0g aku nih tak seberapa.hahha.j0m teng0k bel0g c0mel nih ok ;)


ok,yang nih aku tak dapat kasi tunjuk header dia.tapi bel0g eqa ade star yang bling bling.c0mel backgr0und dia! tuan bel0g p0n ch0mel ;).pastuh siap ada radi0 hitz fm lagi.memang k0rang takkan b0san.tengah tengah jengah bel0g dia plak ade lagu you bel0ng with me taylor swift.terus tertepek melekat dekat bel0g dia dengar radi0.hee..


ini p0n ch0mel jew bel0g dia.pinky gitu.siap ada tut0rial tau.fuuhh..sambil sambil jalan singgah bel0g nih,sempat la teng0k teng0k tut0r dia.b0le kasi chantik sikit bel0g aku yang huduh nih.hee..j0m j0m singgah :)


ok.geram teng0k header dia yang ch0mel kiut miut siap main cak cak nih.muda lagi.baru 13 tahun.bel0g nih kemas jew tau.suka teng0k.kaler pink pulak.fuuhh..malas cakap banyak.kalau tak singgah memang rugi tau :)



nih la ahli gr0up aku.kit0rang gr0up 8 sebanyak 8 orang.7 bel0g yang k0rang memang patut singgah dan jangan lupa f0llow ok.apa kata kita bekerjasama berganding bahu,t0long men0long bantu membantu.*eh,apsal aku rasa nih macam lagu ek? hahha.

j0m.ringankan tangan sambil jenguk singgah dan f0llow ok.terima kasih ;)

4 comments:

Azreen Shafila Abdullah said...

hehehe..lawak jer awk cite pasal blog sy.,but i like it! tq dear =)

Scarlett O'Hara said...

Ala... tak sempat nak promote blog2 yang join.Bz yang amat sangat.Anyway, thanks a lot.

super d0uble F :) said...

azreen : hee ;)

scarlett : welc0me ;)

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

awak tq sanad2 !nanty syasya promote awk pulaks !

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah