20 February 2012

petang hari yang tak indah




yyuuuuhhuuu !! aku dah sampai malaysia semalam.klia-kl sentral-ipoh.huh.penat weyh ! 

disebabkan broadband nih tengah laju maka aku pon menaip lah sepatah dua dekat sini sebab aku dah nampak dah sikit sarang labah-labah dok hinggap kat belog aku nih.almaklumlah lama tak berupdate ye dok.kang kalau datang angin siba broadband nih langsung tak boleh update dah apatah lagi nak ber BW.ehem.

sejak balik nih aku tak rasa seronok la pulak.selalunya bila dah balik aku akan rasa seronok tapi kali nih first time aku rasa tak nak balik.aku dah suka duduk sana.sob3 :'(

maka aku ambil keputusan untuk balik sana tiap kali cuti.tak peduli dah orang lain nak berjalan kesana-kesini.aku nak balik sana jugak ! wawawaa ~

begitulah yew,bila kita ikhlaskan hati.kita akan rasa seronok.tapi bila kita buat sesuatu dalam keterpaksaan maka kau akan rasa kau lah manusia paling malang sekali dekat dunia.maka ikhlaskanlah hati dalam berbuat sesuatu.insyAllah kau akan rasa lebih tenang.

maka tamatlah sudah entri pendek di petang hari.ehem.


2 comments:

~fsyakirah~ said...

ala,diew dtg sini sbb nk BASKIN'S ROBBIN..hhehe :P

super d0uble F :) said...

ahhh.haruslah :P

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah