14 August 2011

aku suka baca pendapat orang

Photobucket 

yeah.kau nampak tak tajuk aku tuh ? aku suka blogwalking dan aku suka blog yang ada penulisan yang mantap.sekali aku baca memang habis sume kalau boleh aku nak khatam semua entri dia.dan yang paling penting tak membosankan and ada input yang kita boleh dapat.bukan macam blog cikai macam aku nih sebab aku memang tak reti nak bagi pendapat pendapat nih.hahhaa.

sebab tu aku lebih prefer baca or dengar orang lain punya pendapat.dan of course bila dalam dunia blogger,penulisan itu amat penting.aku suka baca entri yang nak menegur tapi disampaikan dalam bahasa yang cukup santai,sinis tapi boleh diterima pakai.yewlah,kita kena tau lah kan,nak menegur orang ada caranya.kau jangan nak main serbu jew.

oh yea.tadi aku terjumpa satu blog yang best.penulisan dia mantap bagi aku.teguran dia boleh diterima.aku tak bosan baca entri dia.so aku nak sharelah dengan korang blog yang bagus bagi aku.

# The Other Khairul
yang nih aku rasa semua tau kan.yeah,penulisan dia best ! superblah bagi aku.dah lama jugak aku jadi silent reader blog nih.kalau bagi siapa siapa yang belum tengok blog dia,singgahlah.tak rugi punyee.hahha.

Gitarputeh
yang nih aku baru jumpa tadi.memang best bro ! yang nih pon stail dia memang tulis panjang panjang jugak macam mr K kat atas nih.tapi tapi tapi..jangan risau.tak bosan punyelah ! aku suka cara dia sampaikan pendapat dia.santai jew..memang akan kena jugaklah dekat batang hidung sendiri ! hahha.

ok.apa lagi,pergilah terjah sekarang.hahhaa.oh yea,ini apa yang aku rasa la.kalau korang tau lagi mane mane blog yang best meh gitau aku.aku nak gak bace ! heee.nanti kalau aku jumpa lagi blog yang mantap mantap penulisan dia aku share dengan korang okeh ;)

see you !






7 comments:

isma said...

betol.. kalau cara penulisan yang menarik. pasti nak baca hari2 blog depa kan???

super d0uble F :) said...

yup.bt0l3 ;)

SoLy SoLicious said...

like like like.. nk p nengok otai2 ..heee

super d0uble F :) said...

ok2.blog diorang mmg best ;)

fatin syahirah :) said...

mr K memang terbaik :D haha. part dia troll orang memang best. oh pernah baca KRONIKNYA DUNIA ? itu pun thums up :)

fatin syahirah :) said...

lupa nak bagi link, hhe. try lah jenguk :D

http://blankhaikalblank.blogspot.com/#axzz1VDwsAEqr

super d0uble F :) said...

yup3.mmg terbaik ;)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah