15 August 2011

aku tak main ribu ribu

Photobucket

eh2,tengok tengok follower dah bertambah.dah masuk 200.yea,aku tau memang sikit pun.belum sampai ratus ratus ribu riban macam korang sume.papepon follower ramai tapi kalau takde yang follow up setiap entri kita tak guna jugak kan.so,yang dah follow blog aku selama nih thanx banyak banyak ok.jangan follow semata mata,tapi jom lah mengeratkan lagi hubungan sesama blogger okeh ;)

ini adalah follower bertuah yang ke 200 !


aku tak dapat nak jenguk blog dia sebab takde link.so kalau pemilik blog nih singgah nanti tinggalkan link anda untuk diterjah okeh ! heee =)

see you !







5 comments:

azrijohan said...

tahniah...oke la tu,slow2 ye

nurul.iman said...

thnx for dropping by..

ekin ekin said...

awk thanks follow kite..tahniah follower dah mencecah 200..kalau tkde 200 mcm mane nak ade ribu riban kan? so, congratz...rajin2 jenguk lg k.. :)

Khairull-Dean said...

kunjungan bals... segment AA..

fatin syahirah :) said...

haha. sama lah. baru je jugak cecah 200. hehe :D

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah