15 August 2011

# tahukah anda 1

Photobucket





hari nie dah masuk 16 ramadhan kan.cepatnya masa berlalu..ok lah.aku malas nak cerita panjang panjang sebab aku takde idea nak tulis entri nih.so aku nak share beberapa info jep.jom tengok !


1) Nama paling popular dan banyak digunakan di dunia adalah Muhammad.

2) Seorang lelaki lebih mampu membaca tulisan dengan ukuran huruf kecil daripada wanita

3) Seorang lelaki kehilangan 40 helai rambut tiap hari. Wanita pula 70 helai sehari.

4) Coklat dapat membunuh anjing, kerana ianya mempengaruhi jantung dan susunan sarafnya

5) Hampir semua lipstik mengandungi sisik ikan





nota tangan 1 : dah nak balik malaysia,beg baru kemas sikit jew.ngeh3 ~

nota tangan 2 : korang kreatif ? picit sini  =)







12 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

lipstik sisik ikan..oooo

baik kita xpakai make up..

myamyza said...

miza dan follow juga, sudi folo balik ye..

http://mummymyza.blogspot.com

super d0uble F :) said...

atiqah : hahhaa.

myamyza : thanx :)

Nedhamzah said...

fatin. btol ker lipstik tuh drpd sisik ikaan?? wuuu~

super d0uble F :) said...

nedhamzah : waallahualam..sebab aritu ada terbaca dekat blog mane ntah lupe.hee ;)

ilovekampungku said...

sisik ikan xper...jangan kulit b--i udah ler...

salam perkenalan...mai la singgah blog saye http://ilovekampungku.blogspot.com/

Nedhamzah said...

lol abih halal ta?? yg point num 2 tuh ta jelas sangat. explain ten :)

super d0uble F :) said...

ilovekampungku : hahha.bt0l3 ;)

ned : berbanding wanita,lelaki die boleh baca tulisan yang lagi kecik ;)

*eh,faham x.lame cuti nak explain pon da xreti.hahha

umi kokmie said...

oh..dah nak balik m'sia ek...
alaaa..maaf lah leha..kilang kepek at sini dh tak produce kepek bawang ...wakakakaka

fatin syahirah :) said...

sah perempuan lagi banyak rambut gugur -.-'

tapi kenapa lelaki lagi cepat botak ? HAHA

super d0uble F :) said...

hahhha ;)

nini said...

nasib baik saya tak pakai lipstik...cam tak best je...hoho

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah