17 August 2011

doodle comel dari unna !

Photobucket


saat nih terasa sangat excited dan rase nak lompat terkinja kinja sebab unna dah buatkan doodle yang comel ! first time ok dapat doodle maka perasaan haruslah excited hingga rasa nak tepek doodle tuh besar besar !



haa.tengok nih ! comel kan ! comel kan ! nih semua hasil tangan unna.kalau nak harapkan aku,memang kirim salam awal awal lah sebab takkan jadi ghupe doodle apatah lagi orang lidi pon failed ! kah3

korang semua jangan jeles ok.nak pegi mintak unna.papep0n,thanx banyak banyak unna sebab sudi buatkan doodle yang chomel nih ! nanti boleh la bagi lagi.heee ;)

apa tunggu lagi ! pergi terjah blog unna cepat kalau nak doodle yang comel macam aku punye nih ! heee.

see you ! 





4 comments:

Unna said...

hoho buat entry siap. btw tq tau :D
unna hargai entry ni. sayang banyak banyak. hikhik

super d0uble F :) said...

heee.okeh ;)

zaty luvlianncezzz said...

aah mmg cumei sgt l kn :)

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
petua cari jodoh!

CIK MAY said...

uih..doodle tu sgt comel..nak!!

=)

datang melawat dari perancis..lambat ckit..tyr kapal tebang pancit.. =)

This Content Of This Blog Belongs To : Fatin Solihah